Barnrum är roligast!

Något av det roligaste att inreda är väl ändå barnrum!! Det kan göras om ganska ofta för att barns behov ändras och det är "tillåtet" med mycket färg. Vi hade några kompisar på besök här om dagen och de
beundrade 6-åringens nya rum. Kul att de gillade det! Bilder finns under kategorin "Här hemma - barnrum" för den som missat detta projekt. I alla fall, när vi satt och pratade om rummet så sa jag att det är jättelätt att göra om rummet när hon tröttnat på rosa, om något år (eller månader, vem vet :). Rummet känns just nu väldigt rosa, men det enda som är rosa (förutom 90% av hennes leksaker) är en vägg och några plastpallar och plastbackar från IKEA. Resten av möblerna är svarta och väggarna är grå.

Så, bara genom att byta ut några av möblerna, gardinerna och måla fondväggen tex. orange så har man vips ett tufft ungdomsrum istället för ett tjejigt barnrum. Oj, vad sugen jag blev på att sätta igång genast :) Hmmm, hoppas att hon tröttnar på rosa snart... :)

Här kommer inspiration till ett orange/gul/rött/svart tonårsrum!

image132

Eget kollage med bilder hämtade från följande sidor:
IKEA, Ordning&Reda, Ellos, Rum21Rusta,
Inreda.com, Pluto Produkter, R.O.O.M


Uppifrån vänster:
Spegel Vänna från IKEA, Block och Kalender från Ordning & Reda, Franz taklampa från Ellos, Fatboy sittsäck från Rum21, Fototapeter med New York motiv från Rusta, 3 små mattor i olika färg från Rusta, Helmer hurts från IKEA, BigBang 2 väggdekoration från Sen-Sen på Inreda.com, Odda sänggavel från IKEA, tygerna Katrin och Hedvig från IKEA, Väggkrok Buske från Pluto Produkter, Nightfly-lampa finns på inreda.com, Ding alarmklocka från R.O.O.M, Väggkrok Metallblommor från Pluto Produkter, Kakfat Cherry från Pluto Produkter, Connor dörrmatta från R.O.O.M.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0